K závěru školního roku patří výlety a exkurze. Ty letošní směřovaly třeba do Prahy, Hradce Králové, Teplic nad Metují nebo Kutné Hory.

Žáci 3. PD vyrazili 20. června za historickými památkami hlavního města, kde si, mimo jiné, prohlédli prostory Národního divadla a stálou expozici Národní galerie ve Veletržním paláci s probíhající výstavou „1939-2021: Konec černobílé doby“.

Tiskaři z 1. T zamířili 19. června vlakem do Hradce Králové, kde si s třídní učitelkou Marií Hausknechtovou navštívili muzeum i historické centrum.

Cílem tříd 1. TG a 3. TG byla Kutná Hora. Jelikož se jedná o žáky oborů Reprodukční grafik a Tiskař, kromě historické části města a Chrámu sv. Barbory, navštívili i muzeum tisku a knihtiskárnu, kde si někteří sami vytiskli vlastní pohlednice – a to i s vlastnoruční horkou ražbou.

Kadeřnice z 2. ročníku (2. K) se 29. června vydaly na odbornou exkurzi do Hradce Králové, kde navštívily tamní velkoobchod kadeřnických potřeb a pánské holičství Barbershop. 

Elektrotechnici z 3. B vyrazili 29. 6. do Teplických skal – super výlet, pěkné počasí, s konstantní teplotou uprostřed skal 9°C.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder