Jídelní lístek

  • Centrum textilních technologií a oděvní tvorby
02. 05. - 06. 05.09. 05. - 13. 05.
PondělíPolévka kmínová /1,3,9/PondělíPolévka krkonošské kyselo /1,3,9/
1.Hovězí maso po námořnicku, těstoviny /1,3,7/1.Zapečené těstoviny s uzeným masem, ster. červená řepa / 1,3,6,7/
2.2.
ÚterýPolévka drůbeží s těstovinou /1,3,9/ÚterýPolévka drůbeží vývar s krupicí a vejci /1,3,9/
1.Čevabčiči, vařené brambory, tatarka /1,3,7,10/1.Záhorský závitek, bramborový knedlík /1,3,6,7,9/
2.2.
StředaPolévka fazolková /1,3,9/StředaPolévka masový bujón s nudlemi /1,3,7,9/
1.Zapečené filé s rajčaty a mozzarelou, vařené brambory /4,7/1.Vepřový guláš, houskový knedlík /1,3,7/
2.2.
ČtvrtekPolévka gulášová /1,9/ČtvrtekPolévka dršťková /1,9/
1.Vepřový řízek, bramborová kaše, ster. kyselá okurka / 1,3,7/1.Bramborák s uzeninou, salát z kysaného zelí / 1,3,7/
2.2.
PátekPolévka hrstková se zeleninou /1,9/PátekPolévka cizrnová /1/
1.České buchty /1,3,7/1.Vepřová plec po selsku, vařené brambory, kysané zelí /1/
2.2.
16. 05. - 20. 05.23. 05. - 27. 05.
PondělíPolévka PondělíPolévka
1.1.
2.2.
ÚterýPolévka ÚterýPolévka
1.1.
2.2.
StředaPolévka StředaPolévka
1.1.
2.2.
ČtvrtekPolévka ČtvrtekPolévka
1.1.
2.2.
PátekPolévka PátekPolévka
1..1.
2.2.
30. 05. - 31. 05.
PondělíPolévka
1.
2.
ÚterýPolévka
1.
2.
Středa Polévka
1.
2.
ČtvrtekPolévka
1.
2.
PátekPolévka
1.
2.
  • Informace o alergenech poskytne sekretariát školy a nebo Hospic Č. Kostelec – vedoucí provozu Švehla Petr
  • Seznam alergenů si můžete zobrazit níže
  • Cena oběda pro žáky: 34 Kč  – pro cizí strávníky možnost odběru není
  • Objednání a odhlášení oběda je možné den předem do 9:00 na telefonu 491 461 823, 728 378 238 – kontaktní osoba: Machková Martina

Seznam alergenů

  1. obiloviny obsahující lepek
    • pšenice
    • žito
    • ječmen
    • oves
    • špalda
    • kamut
  2. korýši a výrobky z nich
  3. vejce a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. podzemnice olejná a výrobky z ní
  6. sojové boby a výrobky z nich
  7. mléko a výrobky z něj
  8. skořápkové plody – mandle, lískové ořechy, vlašské, kešu, para, pekanové, pistacie
  9. celer a výrobky z něj
  10. hořčice a výrobky z ní
  11. sezamová semena a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany – vegeta
  13. vlčí bob (lupina)
  14. měkkýši a výrobky z nich